Coconut » Specials » Caribisch gebied
Veel reisplezier!

Goedkoop vliegen naar de Caribische Eilanden

Het wordt steeds leuker in de low budget vliegwereld; Europese no nonsense vliegmaatschappijen als Air Berlin, Jeataifly en ThomsCook zetten nu ook al koers naar het Caribische gebied!

Caribische Eilanden

Op 12 oktober 1492 ontdekt de voor Spanje varende Italiaan Christoffel Columbus een Caribisch eiland wat hij San Salvador doopt. Die gebeurtenis luidt het begin in van een fascinatie voor het Caribische gebied die nooit meer over zou gaan. Er is gedurende eeuwen bitter gevochten om het bezit van kleine Caribische eilandjes en ook nu kunnen landen maar geen afstand van doen van hun zonnige juweeltjes. En staat er een klein onbewoond Caribisch eilandje te koop, dan tellen Hollywood-sterren als Johnny Depp een vermogen neer om zich eigenaar te kunnen noemen. Wat hebben die Caraïben toch? Wie geen antwoord kan geven op die vraag is er kennelijk nog nooit geweest. Om daar wat aan te doen zijn de onderstaande artikelen geschreven. Daarin vind je de goedkoopste routes naar het Caribische gebied vanaf vliegvelden in Nederland, België en net over de Duitse grens. De serie wordt nog uitgebreid.

Voor 1 artikel was geen plaats meer in rij hieronder van Caribische Eilanden waarheen je goedkoop kunt vliegen, en dus staat hij hier: Goedkoop vliegen naar Grenada (St George).

Veel reisplezier!
Schrijf mee!