Coconut » Specials » Italie
Veel reisplezier!

Goedkoop vliegen naar Italië

RyanAir, EasyJet, Air Berlin, Brussels Airlines, Transavia, Eurofly, Germanwings; wil je nog meer namen? Deze en andere low budget vliegmaatschappijen verbinden de Lage Landen en omstreken met alle uithoeken van Italië. Onder aan deze pagina een lijst met artikelen die per bestemming de goedkope routes naar Italië behandelen.

Italië

De culturele erfenis van Italië kom je overal in Europa tegen; eerst door toedoen van de Romeinen, later door die van de Renaissance. Merkwaardig is wel dat een van de gevolgen van die Renaissance; de ontwikkeling van de techniek, in Italië pas een eeuw later toesloeg dan in Noord Europa; Italië was tot aan de Tweede Wereldoorlog een landbouwland. Het gegeven dat Italië in de laatste eeuwen heeft weten te ontsnappen aan de massale vernietiging waarmee Noord Europa te maken kreeg, heeft van het land een Cultureel pakhuis van de eerste orde gemaakt; Italië heeft heel wat complete Middeleeuwse steden en ontelbare kunstschatten binnen zijn grenzen. Wie daar niet voor komt weet wel raad met de mediterrane stranden en meren waar ´s zomers honderdduizenden Europeanen bijkomen van een jaar hard werken. En dan zijn daar nog die glooiende Toscaanse heuvels waar menigeen direct gaat wonen als hij de loterij wint, om daar zijn dagen te slijten met boeken van Umberto Eco en een goed glas wijn. Italië ligt goed beschouwd dichtbij, met de vele low budget vliegmaatschappijen die routes onderhouden ben je er binnen enkele uren.

Veel reisplezier!

Goedkoop vliegen naar Venetië

Vlieg voordelig naar Venetië vanuit Nederland, of net over de grens. Wie op vliegveld Venetië Marco Polo landt treft het helemaal, hij kan direct op de boot stappen naar het centrum van een stad zonde…

Goedkoop vliegen naar Rome

Waar vind je goedkope tickets naar Rome, en welke low budget maatschappijen hebben de beste aanbiedingen? Een overzicht van alle mogelijkheden.

Goedkoop vliegen naar Florence

Wie budget wil vliegen naar Florence kan ook een goedkope vlucht naar Pisa nemen. De steden liggen vlak bij elkaar en het onderlinge transport is uitstekend. Een overzicht.

Goedkoop vliegen naar Pisa

Budget vliegtickets naar Pisa. Alles over goedkope vluchten naar de stad met de scheve toren. En de verrassing; je kunt ook naar Florence vliegen als je naar Pisa wil!

Goedkoop vliegen naar Milaan

Vanuit Nederland en omstreken zijn er veel mogelijkheden om goedkoop naar Milaan te vliegen. Een overzicht van alle budget vliegmaatschappijen en vliegvelden op weg naar Milaan.
Gepubliceerd door Coconut op 09-10-2008. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!