Coconut » Specials » Spanje
Veel reisplezier!

Goedkoop Vliegen naar Spanje

RyanAir, EasyJet, Vueling, Air Berlin, Jetaifly, ThomasCook, Condor; het zijn maar enkele van de vele low budget vliegmaatschappijen die goedkoop naar alle uithoeken van Spanje vliegen. Onder aan deze pagina een lijst met artikelen die per bestemming de goedkope routes naar Spanje behandelen.

Spanje

Waar de naam Spanje vandaan komt is niet geheel duidelijk. Een theorie zegt dat het een verbastering is van de naam die de Feniciërs aan Spanje gaven; ´I-sphanim´ ofwel ‘klipdassen’ zoals ze de konijnen noemden. Wel duidelijk is dat Spanje zich sindsdien in een stijgende populariteit mag verheugen. De cijfers laten dat ook zien; alleen in Frankrijk komen meer toeristen. Spanje herbergt een grote verscheidenheid aan culturen, klimaten, talen en eetgewoontes binnen zijn grenzen; buitenanders komen hier voor stedentrips, zonvakanties en om te overwinteren. In toenemende mate verruilen noordelingen ook definitief hun kille streken voor het veel zonnigere Spanje. Wie toch in de Lage Landen wil blijven wonen heeft Spanje bijna om de hoek. Met een uurtje of 2 a 3 ben je vanaf een dozijn vliegvelden in Nederland, België en net over de Duitse grens voor weinig geld in elke uithoek van Spanje.

Alle info over goedkope maatschappijen en hun routes naar de Canarische Eilanden vind je hier: http://coconut.infoteur.nl/specials/canarische-eilanden.html

Veel reisplezier!
Schrijf mee!