Coconut » Specials » Tirol
Veel reisplezier!

Goedkoop vliegen naar Tirool

Wie bij een skivakantie naar Tirool (ook wel Tirol) aan een lange busreis denkt moet beslist verder lezen. De low budget maatschappijen hebben de sneeuwpistes inmiddels ook ontdekt.

Goedkope vluchten naar Tirool

Transavia, Air Berlin, Brussels Airlines, Germanwings, TUIfly en Intersky vliegen vanaf Amsterdam, Brussel, Dortmund, Düsseldorf, Keulen/Bonn, Münster/Osnabrück en Rotterdam naar Innsbruck, Salzburg en München. Een hele mond vol, maar dit is in het kort waar het om draait; via welke routes en goedkope vliegmaatschappijen kom je in Tirool. Het is misschien een verrassing om de naam München in het rijtje terug te vinden, maar vanaf het vliegveld aldaar rijden shuttle-bussen naar de belangrijkste skigebieden in Tirool. Zoek dus niet alleen naar budget vliegtickets richting Innsbruck (hoofdstad van Tirool) en Salzburg, probeer ook München.

Wie vliegt goedkoop naar waar

Veel skiërs zijn het erover eens dat de besneeuwde berghellingen van Tirool tot de beste skipistes op aarde behoren. Plaatsen als Kitzbühel en St. Anton werden er beroemd mee. In die laatste begon overigens ooit ene Hannes Schneider een skischool; het was de eerste ter wereld. Goed, aan skiën in Tirool hoeft geen artikel meer te worden geweid, maar aan goedkope vliegreizen naar Tirool mag nog wel wat aandacht worden besteed, want budget vliegmaatschappijen gaan niet altijd even overzichtelijk te werk. Laten we wel zijn, het is fantastisch dat Air Berlin, Gernanwings, Intersky en alle anderen bestaan, maar wie vliegt in ´s hemelsnaam goedkoop naar waar?

Artikelen over low budget vliegreizen naar Tirool

De 3 belangrijkste vliegvelden voor de wintersporter die naar Tirool wil zijn Innsbruck, Salzburg en München. Aan elk is een artikel geweid met daarin de routes naar Tirool vanaf vliegvelden in Nederland en net over de grens. Verder is aandacht besteed aan de vraag: hoe kom ik van het vliegveld naar mijn hotel.

Veel reisplezier !
Schrijf mee!